Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrzeba do nich niewiele składników, są bardzo leciutkie, ale nie suche i twarde tylko mięciutkie i puszyste. Takie lubię najbardziej.
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 390
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 482
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 390
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 482
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto. Wałkujemy dość cienko, kroimy na paski, potem na prostokąty. Nacinamy i zawijamy faworki.
Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Dajemy na ręcznik papierowy by usunąć nadmiar oleju
następnie posypujemy cukrem pudrem i gotowe :-)