Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrzeba do nich niewiele składników, są bardzo leciutkie, ale nie suche i twarde tylko mięciutkie i puszyste. Takie lubię najbardziej.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16549
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5329
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11983
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16549
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5329
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto. Wałkujemy dość cienko, kroimy na paski, potem na prostokąty. Nacinamy i zawijamy faworki.
Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Dajemy na ręcznik papierowy by usunąć nadmiar oleju
następnie posypujemy cukrem pudrem i gotowe :-)