Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrzeba do nich niewiele składników, są bardzo leciutkie, ale nie suche i twarde tylko mięciutkie i puszyste. Takie lubię najbardziej.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 36
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 147
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1207
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 481
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 36
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 147
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1207
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 481
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto. Wałkujemy dość cienko, kroimy na paski, potem na prostokąty. Nacinamy i zawijamy faworki.
Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Dajemy na ręcznik papierowy by usunąć nadmiar oleju
następnie posypujemy cukrem pudrem i gotowe :-)