Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pulchne racuchy z jabłkiem z dodatkiem pysznej żurawiny smakują wybornie i kusząco. Smakują jak dużym tak i małym łasuchom.
mikser, nóż, łyżka , patelnia, tarka,
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21461
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9552
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2097
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4099
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 727
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 368
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21461
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9552
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2097
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4099
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 727
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 368
Składniki
Jabłka obrać usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Składniki na ciasto zmiksować, na koniec dodać jabłka i całość wymieszać, ciasto ma mieć konsystencję gęstej śmietany. Smażyć racuchy na złoty kolor z obu stron na rozgrzanej patelni na niewielkiej ilości oleju. Podawać z dżemem żurawinowym.