Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pulchne racuchy z jabłkiem z dodatkiem pysznej żurawiny smakują wybornie i kusząco. Smakują jak dużym tak i małym łasuchom.
mikser, nóż, łyżka , patelnia, tarka,
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4718
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154699
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1014
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 423
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4718
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154699
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1014
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 423
Składniki
Jabłka obrać usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Składniki na ciasto zmiksować, na koniec dodać jabłka i całość wymieszać, ciasto ma mieć konsystencję gęstej śmietany. Smażyć racuchy na złoty kolor z obu stron na rozgrzanej patelni na niewielkiej ilości oleju. Podawać z dżemem żurawinowym.