Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pulchne racuchy z jabłkiem z dodatkiem pysznej żurawiny smakują wybornie i kusząco. Smakują jak dużym tak i małym łasuchom.
mikser, nóż, łyżka , patelnia, tarka,
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 106
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 46
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 106
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 46
Składniki
Jabłka obrać usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Składniki na ciasto zmiksować, na koniec dodać jabłka i całość wymieszać, ciasto ma mieć konsystencję gęstej śmietany. Smażyć racuchy na złoty kolor z obu stron na rozgrzanej patelni na niewielkiej ilości oleju. Podawać z dżemem żurawinowym.