Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pulchne racuchy z jabłkiem z dodatkiem pysznej żurawiny smakują wybornie i kusząco. Smakują jak dużym tak i małym łasuchom.
mikser, nóż, łyżka , patelnia, tarka,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Składniki
Jabłka obrać usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Składniki na ciasto zmiksować, na koniec dodać jabłka i całość wymieszać, ciasto ma mieć konsystencję gęstej śmietany. Smażyć racuchy na złoty kolor z obu stron na rozgrzanej patelni na niewielkiej ilości oleju. Podawać z dżemem żurawinowym.