Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania a zarazem bardzo smaczne, serdecznie polecam ! Bez dodatku proszku do pieczenia
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2344
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1412
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 377
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2344
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1412
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 377
Składniki
Maso z cukrami ubic na puszysta mase, dodac zoltka dalej ubijac jeszcze chwile, na koniec dodac make i dobrze wymieszac
Ciasto przelozyc do szprycy i na blaszce wylozonej papierem formowac podluzne ciasteczka, piec okolo 10 min w temp 170 stopni, po upieczeniu jeden koniec ciastek zamaczac w czekoladzie i obtaczac w kokosie, zycze smacznego