Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej mamy która otrzymała go ponad 30 lat temu są smaczne i pyszne uwielbiam je i przypomniałam sobie o nich przy okazji rodzinnej imprezy mojej córci :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 680
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 52
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 233
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 372
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 680
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 52
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 233
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 372
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać i wyrobić .Ciasto rozwałkować na gr. 3 mm i wykrawać układać na blaszce piec w 180 st ok 12 minut kolor słomkowy wykładać na płaską tackę by ciastka się nie pogięły przekładać kremem bądź dżemem udekorować .
krem
Rozpuścić margarynę z cukrem, kakao,cukrem waniliowym i wodą .Odstawić do gorącego dodać mleko w proszku i wymieszać lekko przestudzonym kremem przekładać ciasteczka.