Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na pyszne ciasto!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 309
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3685
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 309
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3685
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Składniki
maslo z cukrem i wanilia ubijamy na biala mase.Dodajemy po jednym jajku i ubijamy dalej. Do maki wsypujemy sól,proszek do pieczenia i na przemian z mlekiem dodajemy ja do masy jajecznej ciagle mieszajac do polaczenia skladników. Forma 26cm
Ciasto wykladamy na tortownice lub blaszke ,dodajemy truskawki i posypujemy migdalami. Pieczemy góra/dól przez 50 min.180 stopni lub termoobieg 160 stopni Po ostudzeniu mozna posypac cukrem pudrem. SMACZNEGO!