Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na pyszne ciasto!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7847
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3063
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7847
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3063
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
maslo z cukrem i wanilia ubijamy na biala mase.Dodajemy po jednym jajku i ubijamy dalej. Do maki wsypujemy sól,proszek do pieczenia i na przemian z mlekiem dodajemy ja do masy jajecznej ciagle mieszajac do polaczenia skladników. Forma 26cm
Ciasto wykladamy na tortownice lub blaszke ,dodajemy truskawki i posypujemy migdalami. Pieczemy góra/dól przez 50 min.180 stopni lub termoobieg 160 stopni Po ostudzeniu mozna posypac cukrem pudrem. SMACZNEGO!