Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i baardzo smaczne :)
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88898
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11988
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1999
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88898
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11988
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1999
Składniki
Jabła zcieramy na tarce z duzymi oczkami.
Z pozostałych składników (oprocz cukru pudru i cynamonu) ucieramy gładkie ciasto. Dodajemy starte jabłka, mieszamy.
Na patelni smazymy niewielkie placuszki na złoty kolor. Nadmiar tłuszczu odsączamy na ręczniku papierowym. Posypujemy cukrem pudrem z odrobina cynamonu. SMACZNEGO!