Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy są pyszne i w pięknym kolorze który nastraja bardzo pozytywnie.
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 279
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 268
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 302
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 216
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 279
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 268
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 302
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 216
Składniki
Odrobinę mleka podgrzać i rozpuścić drożdże. Dodać łyżeczkę cukru oraz łyżkę mąki, wymieszać i odstawić na 20 minut.
Do miski przełożyć mąkę, wsypać budyń, resztę cukru, dodać jajko, puree i wlać mleko oraz zaczyn z drożdży. Całość dokładnie zmiksować i odstawić w ciepłe miejsce na około 30 min. Następnie dodać obrane i pokrojone w kostkę jabłko i wymieszać.
Smażyć na złoty kolor. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.