Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar obrodził i ma swój najlepszy czas. Wykorzystajmy jego smak, który doskonale sprawdza się w wielu potrawach. Od ciast po kompoty i dżemy. Dzisiaj placuszki z rabarbarem. Zapraszam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336631
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3703
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422796
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2478
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336631
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3703
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422796
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2478
Składniki
Rabarbar myjemy i obieramy ze skórki. Kroimy na kawałki ok. 2 cm. Wszystkie składniki na placuszki dokładnie ze sobą mieszamy. Dodajemy kawałki rabarbaru-mieszamy. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Odsączamy z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Posypujemy cukrem pudrem.