Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne czekoladowe racuszki podane z delikatną śmietanką i borówkami. Borówki można zastąpić innymi sezonowymi owocami.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25852
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2939
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1375
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25852
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2939
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1375
Składniki
Mleko lekko podgrzać, dodać roztrzepane jajka i wymieszać, dodać pozostałe składniki i wymieszać na jednolitą gładką masę. Na rozgrzany tłuszcz kłaść łyżką ciasto i smażyć racuszki. Ostudzić. Śmietanę wymieszać z cukrem waniliowym do smaku i nakładać na racuszki. Położyć borówki oraz starą czekoladę na wierzch.