Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne czekoladowe racuszki podane z delikatną śmietanką i borówkami. Borówki można zastąpić innymi sezonowymi owocami.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3563
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1954
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 246
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3563
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1954
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 246
Składniki
Mleko lekko podgrzać, dodać roztrzepane jajka i wymieszać, dodać pozostałe składniki i wymieszać na jednolitą gładką masę. Na rozgrzany tłuszcz kłaść łyżką ciasto i smażyć racuszki. Ostudzić. Śmietanę wymieszać z cukrem waniliowym do smaku i nakładać na racuszki. Położyć borówki oraz starą czekoladę na wierzch.