Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do obiadu lub jako deser.Ja w ten sposób przemycam banana mojemu dziecku:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5005
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13511
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7605
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5005
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13511
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7605
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę. Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym Następnie białka przełożyć do żółtek delikatnie przy pomocy miksera miksować,stopniowo dodawać mąkę,wodę i mleko oraz wiórka kokosowe.
Na koniec dodać banany i przy pomocy łyżki delikatnie wymieszać.
Na patelni rozgrzewamy olej i przy pomocy łyżki nakładamy racuszki i smażymy na złoty kolor.
Podajemy na ciepło z brązowym cukrem Smacznego!!!