Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do obiadu lub jako deser.Ja w ten sposób przemycam banana mojemu dziecku:)
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 499
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 946
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 233
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 499
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 946
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 233
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę. Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym Następnie białka przełożyć do żółtek delikatnie przy pomocy miksera miksować,stopniowo dodawać mąkę,wodę i mleko oraz wiórka kokosowe.
Na koniec dodać banany i przy pomocy łyżki delikatnie wymieszać.
Na patelni rozgrzewamy olej i przy pomocy łyżki nakładamy racuszki i smażymy na złoty kolor.
Podajemy na ciepło z brązowym cukrem Smacznego!!!