Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do obiadu lub jako deser.Ja w ten sposób przemycam banana mojemu dziecku:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4591
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 865
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8301
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13136
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 461
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4591
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 865
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8301
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13136
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 461
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 144
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę. Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym Następnie białka przełożyć do żółtek delikatnie przy pomocy miksera miksować,stopniowo dodawać mąkę,wodę i mleko oraz wiórka kokosowe.
Na koniec dodać banany i przy pomocy łyżki delikatnie wymieszać.
Na patelni rozgrzewamy olej i przy pomocy łyżki nakładamy racuszki i smażymy na złoty kolor.
Podajemy na ciepło z brązowym cukrem Smacznego!!!