Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w wykonaniu i na dodatek pyszne! Specjalnie dla mala_black aby zauważyła coś więcej niż czubek własnego nosa:):)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Krakersy układamy na tacy lub małej blaszce i smarujemy kremem wykonanym w następujący sposób:z mleka ,cukru i obydwu mąk gotujemy budyń,studzimy go a następnie ucieramy z miękkim masłem dodajemy wiórki.Warstwy:krakersy,krem,krakersy,krem,krakersy i krem. Posypujemy na wierzchu wiórkami.