Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w wykonaniu i na dodatek pyszne! Specjalnie dla mala_black aby zauważyła coś więcej niż czubek własnego nosa:):)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5036
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13580
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7661
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5036
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13580
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7661
Składniki
Krakersy układamy na tacy lub małej blaszce i smarujemy kremem wykonanym w następujący sposób:z mleka ,cukru i obydwu mąk gotujemy budyń,studzimy go a następnie ucieramy z miękkim masłem dodajemy wiórki.Warstwy:krakersy,krem,krakersy,krem,krakersy i krem. Posypujemy na wierzchu wiórkami.