Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki placek bez pieczenia.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19333
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1727
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232192
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19333
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1727
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232192
Składniki
Odmierzyć pól szklanki mleka, w którym rozmieszać mąkę pszenną i kartoflaną. Pozostałe mleko zagotować z cukrem.
Na gotujące się mleko wlać rozmieszaną mąkę, zagotować chwilę cały czas mieszając.
Wystudzoną masę ucierać z masłem i adwokatem.
Przekładać herbatniki masą warstwowo. Na wierzch posypać wiórkami kokosowymi.