Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jej przygotowanie jest naprawdę proste, wystarczy tabliczka czekolady (mlecznej, deserowej lub białej) i ulubione dodatki. Do przygotowania zdobionej czekolady możecie wykorzystać specjalne sylikonowe foremki, foremki do lodu lub zwykłe formy do ciasta.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5725
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1182
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5195
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5725
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1182
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5195
Składniki
Dodatki do czekolady (wiórki kokosowe, suszone owoce, pistacje itp.) rozkładamy równomiernie w foremkach. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej.
Roztopioną czekoladę wlewamy do foremek. Dodajemy pozostałe dodatki na górę.
Odstawiamy czekoladę do wystygnięcia. Kiedy stężeje, wyjmujemy z formy i gotowe.