Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malutkie dekoracyjne czerwone ciasteczka cupcakes z masą z mascarpone.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3729
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41371
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 237
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3729
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41371
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 237
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Mąkę, kakao, sól i proszek do pieczenia połączyć razem.
Masło utrzeć z cukrem i jajkiem.
100 ml śmietanki połączyć(chwilkę ubijać) z barwnikiem
Połączyć wszystkie składniki: do masy maślanej dodawać na przemian mieszankę z mąką i śmietankę, ubijać do całkowitego połączenia składników.
Rozpuścić sodę w occie i dodać do masy.
Ciastka piec przez 20-25 min w temp 180*C.
Mascarpone ubić z cukrem pudrem i 100ml śmietanki na sztywną masę.
Wystudzone babeczki dekorować masą z mascarpone. 9 .Przepis ze strony:http://babeczka.zuzka.pl