Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza do kawy,pyszny deserek ,latwy w wykonaniu,smakuje oblednie!!! Idealna do zrobienia z dziecmi czy wnukami :-))
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1409
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5923
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8869
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18692
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1409
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5923
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8869
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18692
Składniki
w cieplym mleku rozpuszczamy drozdze,dodajemy miód i wlewamy do maki.Dodajemy maslo i ugniatamy ciasto.Zostawiamy 45min.pod przykryciem do wyrosniecia. Na krem Mascarpone wszystkie skladniki razem mieszamy. Na góre przygotowujemy owoce,jezyny,myjemy i oczyszczamy. Gdy nasze ciasto wyroslo ,rozwalkujemy i wkladamy do okraglej formy,wysmarowanej maslem i opruszonej maka.Na góre dajemy krem Mascarpone i na wierzch kladziemy owoce. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 240stopni,góra dót przez 15 min.
Po wystudzeniu mozna posypac cukrem pudrem.SMACZNEGO!!!