Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lody na upaly!POLECAM!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 814
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 814
Składniki
Miete zalac mlekiem,odstawic do lodówki. 300ml kremówki ubic na pól sztywno-do lodówki Mleko z mieta zbledaowac ,dodac barwnik spozywczy zielony,dodac mleczko skondensowane,wymieszac. Do ubitej smietany wlac miete ,dodac posiekana czekolade,wymieszac.
Wszystko wylac do pojemnika i zostawic przez noc w zamrazalce.GOTOWE!SMACZNEGO!