Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sa to niby normalne popularne i wszystkim znane kruche rogaliczki ja robie je w czterech smakach waniliowe, migdalowe, orzechowe i cynamonowe i kazde jedne zyskuja u mnie swoich zwolennikow
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 455
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1140
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5847
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1147
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1220
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 455
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1140
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5847
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1147
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1220
Składniki
skladniki an ciasto zagniatamy dzielimy na 4 czesci i do dodajemy do jednej cynamon, do drugiej wanilie, orzechy i migdaly, ciasta wkladamy do lodowki na pol godziny,
wyciagamy i formujemy kolejno rogaliczki,
pieczemy w 180 stopniach okolo 10 min, i jeszcze cieple obtaczamy w cukrze