Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sa to niby normalne popularne i wszystkim znane kruche rogaliczki ja robie je w czterech smakach waniliowe, migdalowe, orzechowe i cynamonowe i kazde jedne zyskuja u mnie swoich zwolennikow
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 20
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 33
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 55
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2673
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 110
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 20
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 33
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 55
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2673
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 110
Składniki
skladniki an ciasto zagniatamy dzielimy na 4 czesci i do dodajemy do jednej cynamon, do drugiej wanilie, orzechy i migdaly, ciasta wkladamy do lodowki na pol godziny,
wyciagamy i formujemy kolejno rogaliczki,
pieczemy w 180 stopniach okolo 10 min, i jeszcze cieple obtaczamy w cukrze