Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada wafolowa od zawsze w moim domu była nazywana słodką kaszanką.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11633
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8110
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155131
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1123
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11633
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8110
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155131
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1123
Składniki
4 wafle namoczyć w ścierce
Margarynę rozpuścić z cukrem i kakałem, wystudzić. Do tego dodać żurawinę, orzechy i rozpuszczoną galaretkę. Dobrze wymieszać i dodać skruszone ciastka oraz 4 przekręcone przez maszynkę wafle. Wymieszać. Podzielić na 2 części i smarować namoczone wafle.