Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada wafolowa od zawsze w moim domu była nazywana słodką kaszanką.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7876
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1095
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13640
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7876
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1095
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13640
Składniki
4 wafle namoczyć w ścierce
Margarynę rozpuścić z cukrem i kakałem, wystudzić. Do tego dodać żurawinę, orzechy i rozpuszczoną galaretkę. Dobrze wymieszać i dodać skruszone ciastka oraz 4 przekręcone przez maszynkę wafle. Wymieszać. Podzielić na 2 części i smarować namoczone wafle.