Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z brokułami"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 15
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13207
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 15
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13207
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Brokuł oczyść, opłucz, ugotuj do miękkości w lekko posolonej wodzie. Wystudź, a następnie rozgnieć go widelcem. Twaróg utrzyj. Do sera dodaj porcjami masę brokułową. Farsz przypraw solą oraz pieprzem. Kajzerkę namocz, odciśnij.
Mięso połącz z bułką oraz jajkami. Dodaj musztardę i czosnek przeciśnięty przez praskę. Przypraw solą, pieprzem i ziołami. Masę rozłóż na kawałku folii aluminiowej. Posmaruj farszem. Zroluj. Owiń folią. Piecz godzinę w temp. 200 st.Źródło: Tina