Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i nie drogie:)no i smaczne:)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 413
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 86
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 164
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 413
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 86
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 164
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Składniki
Białka ubić z cukrem,dodając żółtka i mąkę z proszkiem do pieczenia.Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach,blaszkę wyłożyć pergaminem,rozłożyć utarte jabłka(można posypać cukrem),na jabłka wylać przygotowane wcześniej ciasto,wyrównać powierzchnię.Piec na złoty kolor.(Ja piekę w 200 stopniach przez 20 minut)Po upieczeniu wyłożyć ciasto na wilgotną ściereczkę,zdjąć pergamin i zwinąć roladę:)po około 10 minutach usunąć ściereczkę i posypać cukrem pudrem:)