Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19932
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1696
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19932
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1696
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto , dodać tyle śmietany aby ciasto nie było zbyt luźne. potem cienko rozwałkować, wyciąć szklanką, literatkąi kieliszkiem jednakową ilość kółek , , ponacinać brzegi nożem , środek dużego i średniego kółka posmarować białkiem składać duże-średnie-małe kółkośrodek nadusić palcem aby się skleiły, piec na rozgrzanym oleju na złoto , odsączyć, zimne posypać cukrem pudrem i udekorować śrobek dżemem lub wisienką.