Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2622
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2622
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto , dodać tyle śmietany aby ciasto nie było zbyt luźne. potem cienko rozwałkować, wyciąć szklanką, literatkąi kieliszkiem jednakową ilość kółek , , ponacinać brzegi nożem , środek dużego i średniego kółka posmarować białkiem składać duże-średnie-małe kółkośrodek nadusić palcem aby się skleiły, piec na rozgrzanym oleju na złoto , odsączyć, zimne posypać cukrem pudrem i udekorować śrobek dżemem lub wisienką.