Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto , dodać tyle śmietany aby ciasto nie było zbyt luźne. potem cienko rozwałkować, wyciąć szklanką, literatkąi kieliszkiem jednakową ilość kółek , , ponacinać brzegi nożem , środek dużego i średniego kółka posmarować białkiem składać duże-średnie-małe kółkośrodek nadusić palcem aby się skleiły, piec na rozgrzanym oleju na złoto , odsączyć, zimne posypać cukrem pudrem i udekorować śrobek dżemem lub wisienką.