Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34739
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 185
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34739
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 185
Składniki
Maslo o temperaturze pokojowej miksujemy z cukrem, kolejno dodajemy jajka.make pszenna i zmiksowane na make migdaly,rodzynki i na koncu proszek do pieczenia. Odkladamy na 15' do lodowki po czym formujemy kulki wielkosci orzecha wloskiego,obtaczamy w platkach kukurydzianych i ukladamy na blaszce wylozonej papierem do pieczenia w odstepach 3cm od siebie. Kazda kulke lekko splaszczamy. Pieczemy 30' w 180° Make migdalowa mozna zastapic zwykla maka pszenna.