Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek na niedzielne śniadanie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13253
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7438
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13253
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7438
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na mleku z cukrem i posiekanymi migdałami, masłem, wanilią i solą do smaku. Do gorącego ryżu wbić jajka, wymieszać, przelać do foremki i schłodzić. Podawać z dowolną konfiturą lub sokiem z własnej spiżarni.