Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyrządzam ją na większe spotkania . Wszystkim smakuje i nigdy nie zostaje.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19760
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1692
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19760
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1692
Składniki
Owoce porządnie umyć, obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do dużej szklanej misy. Brzoskwinie odsączyć z syropu i pokroić. Dodać do pokrojonych owoców. Wymieszać i skropić z sokiem z cytryny by nie ściemniały. Dodać syrop klonowy lub miód i syrop z brzoskwiń. Ponownie wymieszać. Dla dorosłych-sałatkę nałożyć do dużych, pękatych kieliszków i zalać do pełna Martini. Przed podaniem schłodzić.