Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyrządzam ją na większe spotkania . Wszystkim smakuje i nigdy nie zostaje.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Owoce porządnie umyć, obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do dużej szklanej misy. Brzoskwinie odsączyć z syropu i pokroić. Dodać do pokrojonych owoców. Wymieszać i skropić z sokiem z cytryny by nie ściemniały. Dodać syrop klonowy lub miód i syrop z brzoskwiń. Ponownie wymieszać. Dla dorosłych-sałatkę nałożyć do dużych, pękatych kieliszków i zalać do pełna Martini. Przed podaniem schłodzić.