Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 292
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 163
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 292
Składniki
Cebulę pokrój cieniutko w półksiężyce, włóż do miseczki i zalej sokiem z limonek. Odstaw. Miąższ arbuza, ogórki i ser feta pokrój. Włóż do miseczki, dodaj oliwki oraz posiekane zioła.
Dodaj cebulkę i polej różowym już sokiem z limonki. Na koniec skrop sałatkę oliwą i dopraw świeżo zmielonym pieprzem.
• 10 minut • dla 4 osób • cena ok. 22 zł.Źródło: Show