Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Biały ser z mleka krów pasących się na łące, miód z przydomowej pasieki i soczyste owoce zebrane prosto z ogrodu tak powstaje trio doskonałe.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
W szklanych wysokich szklankach lub pucharkach układamy warstwy z pokruszonego białego sera, owoców i miodu. Powtarzamy, aż zapełnimy szklanki/pucharki. Wierzch przybieramy owocami i polewamy miodem. Podajemy od razu po przygotowaniu.
W szklanych wysokich szklankach lub pucharkach układamy warstwy z pokruszonego białego sera, owoców i miodu. Powtarzamy, aż zapełnimy szklanki/pucharki. Wierzch przybieramy owocami i polewamy miodem. Podajemy od razu po przygotowaniu.