Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Biały ser z mleka krów pasących się na łące, miód z przydomowej pasieki i soczyste owoce zebrane prosto z ogrodu tak powstaje trio doskonałe.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3654
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 313
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3654
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 313
Składniki
W szklanych wysokich szklankach lub pucharkach układamy warstwy z pokruszonego białego sera, owoców i miodu. Powtarzamy, aż zapełnimy szklanki/pucharki. Wierzch przybieramy owocami i polewamy miodem. Podajemy od razu po przygotowaniu.
W szklanych wysokich szklankach lub pucharkach układamy warstwy z pokruszonego białego sera, owoców i miodu. Powtarzamy, aż zapełnimy szklanki/pucharki. Wierzch przybieramy owocami i polewamy miodem. Podajemy od razu po przygotowaniu.