Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zobaczyłyśmy ten przepis od razu wiedziałyśmy, że musimy go zrobić. Smak powala...rewelacja.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1320
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34130
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1320
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
Ser miksujemy ze składnikami, dodając na końcu sól i wanilie.Dokładnie miksujemy, na jednolitą masę. Następnie przekładamy do szklanek na 3/4 wysokości. Szklaneczki wkładamy do foremki i zalewamy wrzącą wodą do 1/2 wysokości szklanek. Nakrywamy folią aluminiową, w której robimy parę dziurek
Piekarnik nagrzewamy do 160 stopni i pieczemy ok. 25 minut , w zależności od piekarnika. na koniec jak już są wystudzone dodajemy owoce;) Smacznego...