Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2517
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 116
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4336
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2517
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 116
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4336
Składniki
Z podanych składników zagnieśc kruche ciasto. Wyłożyc na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Do twarogu dodac jaja, ucierac, dodawac po żółtku. Wlewac masło i nadal ucierac. Na koniec dodac mąkę, olejek i ubitą pianę, delikatnie wymieszac.
Masę serową wyłożyc na kruche ciasto Piec ok. 40 minut w 180 stopniach.
Wystudzone ciasto polac polewą, posypac orzechami. Odstawic do stężenia polewy. Smacznego.