Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspirację do upieczenia sernika, znalazłam w przepisach Siostry Anieli.Sernik wyszedł bardzo pyszny.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
ciasto- Zmiksować ciasto i podzielić na dwie części. Jedną część poukładać, kupkami na blaszkę z papierem.(25x42) Tutaj piekłam w blaszce z piekarnika z półtorej przepisu.
masa serowa-Żółtka utrzeć z cukrem, śmietaną i serem. Przesiać budynie i domieszać z olejkiem. Białka ubić i wkręcić do masy. Wyłożyć na ciasto.
Resztę ciasta powciskać kawałkami w ser.
Piec 1 godz. w 175*. Po przestygnięciu posypać cukrem pudrem.