Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest pyszny, kremowy. Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Masło z cukrem, czekoladą i mlekiem rozpuścić w garnku. Następnie dodać ser i wszystko podgrzewać na najmniejszym ogniu i mieszać. Śmietanę pomieszać z budyniami i roztrzepanymi jajkami. Dodać do garnka z serem. Na koniec dodać sok z cytryny. Dokładnie mieszać do momentu aż zrobi się wulkan, zacznie pyrkać, zacznie się gotować. Lekko przestudzić całość i następnie przełożyć do tortownicy wyłożonej wafelkami. Chłodzić w lodówce. Zrobić polewę z podanych składników - w rondelku rozpuścić masło, dodać czekoladę, śmietankę i sok z cytryny. Tak zrobioną polewą posmarować sernik. Sernik pozostawić w lodówce najlepiej na całą noc. Udekorować wg uznania. Smacznego.