Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest pyszny, kremowy. Polecam.
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 77
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 220
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 77
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 220
Składniki
Masło z cukrem, czekoladą i mlekiem rozpuścić w garnku. Następnie dodać ser i wszystko podgrzewać na najmniejszym ogniu i mieszać. Śmietanę pomieszać z budyniami i roztrzepanymi jajkami. Dodać do garnka z serem. Na koniec dodać sok z cytryny. Dokładnie mieszać do momentu aż zrobi się wulkan, zacznie pyrkać, zacznie się gotować. Lekko przestudzić całość i następnie przełożyć do tortownicy wyłożonej wafelkami. Chłodzić w lodówce. Zrobić polewę z podanych składników - w rondelku rozpuścić masło, dodać czekoladę, śmietankę i sok z cytryny. Tak zrobioną polewą posmarować sernik. Sernik pozostawić w lodówce najlepiej na całą noc. Udekorować wg uznania. Smacznego.