Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1638
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 884
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1638
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 884
Składniki
CIASTO ZAGNIEŚĆ I PODZIELIĆ NA 3 CZĘŚCI,UPIEC 3 CIEŃKIE PLACKI NA CIEMNY KOLOR
SER ZEMLEĆ,ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z MASŁEM I CUKREM,DOKŁADNIE WYMIESZAĆ Z SEREM NASTĘPNIE PRZEŁOŻYĆ DO RONDLA I ZAGOTOWAĆ. PO ZAGOTOWANIU DODAĆ MLEKO Z MĄKĄ ZIEMNIACZANĄ I GOTOWAĆ JESZCZE 3-5 MNUT. PO ZDJĘCIU Z OGNIA POSMAROWAĆ UPIECZONE PLACKI