Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 174
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 104
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1224
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4165
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1209
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 174
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 104
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1224
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4165
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1209
Składniki
CIASTO ZAGNIEŚĆ I PODZIELIĆ NA 3 CZĘŚCI,UPIEC 3 CIEŃKIE PLACKI NA CIEMNY KOLOR
SER ZEMLEĆ,ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z MASŁEM I CUKREM,DOKŁADNIE WYMIESZAĆ Z SEREM NASTĘPNIE PRZEŁOŻYĆ DO RONDLA I ZAGOTOWAĆ. PO ZAGOTOWANIU DODAĆ MLEKO Z MĄKĄ ZIEMNIACZANĄ I GOTOWAĆ JESZCZE 3-5 MNUT. PO ZDJĘCIU Z OGNIA POSMAROWAĆ UPIECZONE PLACKI