Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1164
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13627
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1164
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13627
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
CIASTO ZAGNIEŚĆ I PODZIELIĆ NA 3 CZĘŚCI,UPIEC 3 CIEŃKIE PLACKI NA CIEMNY KOLOR
SER ZEMLEĆ,ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z MASŁEM I CUKREM,DOKŁADNIE WYMIESZAĆ Z SEREM NASTĘPNIE PRZEŁOŻYĆ DO RONDLA I ZAGOTOWAĆ. PO ZAGOTOWANIU DODAĆ MLEKO Z MĄKĄ ZIEMNIACZANĄ I GOTOWAĆ JESZCZE 3-5 MNUT. PO ZDJĘCIU Z OGNIA POSMAROWAĆ UPIECZONE PLACKI