Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serniki lubię w każdym rodzaju . Ten sernik jest nie zamówicie wilgotny mięciutki i pyszny
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Masło z czekoladą rozpuszczamy ,do połączenia. Herbatniki mielimy na piasek. Do herbatników wlewamy masło z czekoladą.
Na dno formy wykładamy papierem do pieczenia i przesyp masę ciasteczkową . Wyrównać i ugnieść łyżka i odstawić.
Do misy robota wykładamy ser z wiaderka ,miękkie masło ,cukier puder , budyń waniliowy i 4 jajek . Całość zmiksuj na małych obrotach krótko tylko do połączenia składników.
Masę serową podziel na połowę do jednej dodać 1 łyżkę kakao i 2/3 masy krowkowej. Dobrze łączymy najlepiej robotem . Wykładamy w nasze na przemian jasną masę serową i z kakao do wyczerpania masy serowej.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 170 stopni Celsjusza przez 90 minut . potem czasie studzimy. Po wystudzeniu polewamy reszta masy krowkowej i dekorujemy . Polecam ten sernik. Smacznego.