Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serniki lubię w każdym rodzaju . Ten sernik jest nie zamówicie wilgotny mięciutki i pyszny
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 714
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 714
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
Masło z czekoladą rozpuszczamy ,do połączenia. Herbatniki mielimy na piasek. Do herbatników wlewamy masło z czekoladą.
Na dno formy wykładamy papierem do pieczenia i przesyp masę ciasteczkową . Wyrównać i ugnieść łyżka i odstawić.
Do misy robota wykładamy ser z wiaderka ,miękkie masło ,cukier puder , budyń waniliowy i 4 jajek . Całość zmiksuj na małych obrotach krótko tylko do połączenia składników.
Masę serową podziel na połowę do jednej dodać 1 łyżkę kakao i 2/3 masy krowkowej. Dobrze łączymy najlepiej robotem . Wykładamy w nasze na przemian jasną masę serową i z kakao do wyczerpania masy serowej.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 170 stopni Celsjusza przez 90 minut . potem czasie studzimy. Po wystudzeniu polewamy reszta masy krowkowej i dekorujemy . Polecam ten sernik. Smacznego.