Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno malinowy, idealny na upały.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2703
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3089
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2703
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3089
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 250ml gorącej wody i ostudzić. 200g śmietany ubić na sztywno. Twaróg zmiksować z cukrem i cukrem wanilnowym. Dodać ubitą kremówkę.
Maliny zmiksować i dodać do masy serowej. Do ostudzonej galaretki dodać sok i skórkę cytrynową. Następnie połączyć z masą serowo-malinową.
Tortownicę o śr. 26cm wyłożyć biszkoptami, przelać do niej masę i wstawić do lodówki, aby sernik stężał. Przed podaniem udekorować pozostałą ubitą śmietaną i malinami.