Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto francuskie doskonale sprawdza się jako spód sernika.
ciastem francuskim wyłożyć blaszkę i podpiekać 10 minut w temp.200 stopni
dodawać do masła po jednym żółtku i po 2-3 łyżki cukru pudru, naprzemiennie. ucieraj aż uzyskasz jednolitą puszystą masę.
do masy dodaj ser i na małych obrotach zmiksuj całość do połączenia.
dodaj cukier waniliowy i budynie.zmiksuj.
dodaj ubite na sztywno białka i delikatnie wymieszaj.
masę przelać na podpieczone ciasto i piec w temp.180 stopni 60 minut
po 60 minutach jeśli została ci resztka ciasta francuskiego,udekoruj góre sernika i piec jeszcze 10minut.
Soczysta ryba otulona pierzynką z ciasta francuskiego, pora oraz kremowego se...
Odsłon: 9184
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 13
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 9
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 3520
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 175
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 34
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 13
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 9
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 3520
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 175
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 34
Składniki
ciastem francuskim wyłożyć blaszkę i podpiekać 10 minut w temp.200 stopni
dodawać do masła po jednym żółtku i po 2-3 łyżki cukru pudru, naprzemiennie. ucieraj aż uzyskasz jednolitą puszystą masę.
do masy dodaj ser i na małych obrotach zmiksuj całość do połączenia.
dodaj cukier waniliowy i budynie.zmiksuj.
dodaj ubite na sztywno białka i delikatnie wymieszaj.
masę przelać na podpieczone ciasto i piec w temp.180 stopni 60 minut
po 60 minutach jeśli została ci resztka ciasta francuskiego,udekoruj góre sernika i piec jeszcze 10minut.
Przepisy Desery
Desery
Mój mocno bakaliowy keks
Desery
Krucha szarlotka
Desery
Bułeczki z malinami, imbirem i kardamonem
Desery
Rolada marengowa z bitą śmietaną jagodami i porzeczkami
Mój mocno bakaliowy keks
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 9
Krucha szarlotka
Szybka i krucha szarlotka, każdy może ją upiec.
Odsłon: 109