Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na kruchym spodzie z brzoskwiniami. Sernik polany masą krówkową i posypany siekanymi orzechami, wyszedł pyszny.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
ciasto-Wszystkie składniki zmiksować i zagnieść. Wyłożyć na blachę .25x42. Podpiec na złoto ok.15 min. w 175 *.
masa serowa-Żółtka zmiksować z cukrem pudrem aż powstanie jednolita masa. Dodawać po trochu twaróg, następnie obie mąki i zmiksować. Dodać pokrojone brzoskwinie i wymieszać. Ubić pianę z białek i dodać do masy serowej. Delikatnie wymieszać. Przełożyć całość na podpieczony spód i piec około 50-60 minut w temperaturze 175*.
Masę krówkową wyłożyć na ciepły sernik i rozsmarować.
Górę posypać posiekanymi orzechami włoskimi. Kroić jak zastygnie.