Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na kruchym spodzie z brzoskwiniami. Sernik polany masą krówkową i posypany siekanymi orzechami, wyszedł pyszny.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1896
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3855
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3625
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 433
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1896
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3855
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3625
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 433
Składniki
ciasto-Wszystkie składniki zmiksować i zagnieść. Wyłożyć na blachę .25x42. Podpiec na złoto ok.15 min. w 175 *.
masa serowa-Żółtka zmiksować z cukrem pudrem aż powstanie jednolita masa. Dodawać po trochu twaróg, następnie obie mąki i zmiksować. Dodać pokrojone brzoskwinie i wymieszać. Ubić pianę z białek i dodać do masy serowej. Delikatnie wymieszać. Przełożyć całość na podpieczony spód i piec około 50-60 minut w temperaturze 175*.
Masę krówkową wyłożyć na ciepły sernik i rozsmarować.
Górę posypać posiekanymi orzechami włoskimi. Kroić jak zastygnie.