Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2614
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2614
Składniki
Wszystkie składniki ciasta włożyć do miski i wymieszać mikserem. Przełożyć do tortownicy o średnicy 23 cm.
Na masę serową jajka ubić z cukrem na puch. Ciągle ubijając dodać ser, miękkie masło,sernix i mleko. Masę podzielić na dwie części. Do jednej dodać kajmak i dokładnie wymieszać mikserem.
Na ciasto wyłożyć jasną masę serową a na nią masę z kajmakiem. Piec 45 minut w piekarniku o temperaturze 180 stopni.