Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Expresowy przepis dla smakoszy serników.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 73
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 178
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 808
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 73
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 178
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 808
Składniki
Wszystkie składniki na warstwę białą miksujemy, aby wszystko dobrze się połączyło.
Formę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy masę.
To samo robimy z masą kakaową i wylewamy na białką warstwę.
Pieczemy 40 min 180 stopni. Nie otwieramy od razu po wyłączeniu.