Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 13
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 484
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1990
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3978
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 13
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 484
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1990
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3978
Składniki
Żółtka z cukrem i margaryną ucieramy. Następnie dodajemy ser, budyń i proszek. Całość dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy ubite białka. Ciasto pieczemy w tortownicy o śr. 26 cm przez 1 godz. w temp. 200°C.
SMACZNEGO!