Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i przede wszystkim smaczny sernik.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4066
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11155
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6407
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13389
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5153
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4066
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11155
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6407
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5429
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13389
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5153
Składniki
Ser przepuścić przez maszynkę.
Jajka umyć, osuszyć, oddzielić żółtka od białek.
Żółtka utrzeć z cukrem pudrem i margaryną.
Do masy stopniowo dodawać po trochu sera. Wlać olejek zapachowy, wymieszać.
Ubić pianę z białek. Delikatnie ją połączyć z masą. Na końcu dodać bakalie.
Piec około 45 min.