Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie serniki? Polecam mój przepis.
Brzoskwinie odsączyć z zalewy. Każdą połówkę pokroić na około 6 części.
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę.
Nie przerywając ubijania dodawać po łyżeczce cukru wraz z cukrem wanilinowym.
Do ubitych białek dodać żółtka, budyń oraz twaróg i całość dokładnie zmiksować.
Dodać pokrojone brzoskwinie i delikatnie wymieszać.
Masę serową wlać do lekko natłuszczonej i posypanej mąką tortownicy o średnicy około 22 cm.
Piec w temperaturze 170 stopni Celsjusza przez około 80 minut.
Sernik z brzoskwiniami, pieczony na kruchym spodzie posypany chrupiącą kruszo...
Odsłon: 9410
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4429
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 93
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 166
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 142
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 186
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 173
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4429
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 93
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 166
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 142
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 186
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 173
Składniki
Brzoskwinie odsączyć z zalewy. Każdą połówkę pokroić na około 6 części.
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę.
Nie przerywając ubijania dodawać po łyżeczce cukru wraz z cukrem wanilinowym.
Do ubitych białek dodać żółtka, budyń oraz twaróg i całość dokładnie zmiksować.
Dodać pokrojone brzoskwinie i delikatnie wymieszać.
Masę serową wlać do lekko natłuszczonej i posypanej mąką tortownicy o średnicy około 22 cm.
Piec w temperaturze 170 stopni Celsjusza przez około 80 minut.
Przepisy Desery
Desery
Sułtańskie roladki - przepis na turecki, budyniowy deser bez pieczenia
Desery
JOGUTOWIEC Z MUSEM TRUSKAWKOWYM
Desery
Ciasto Letnia Fantazja
Desery
Owocowy deser lodowy gotowy w 30 sekund
Sułtańskie roladki - przepis na turecki, budyniowy deser bez pieczenia
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 166
JOGUTOWIEC Z MUSEM TRUSKAWKOWYM
Ciasto bez pieczenia - jogurtowiec na zimno z musem truskawkowym. Przygotowan...
Odsłon: 205