Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na dużą blaszkę ;) fajny wilgotny :))
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 273
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14487
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1699
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16656
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 273
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14487
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1699
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16656
Składniki
ciasto I: wszystkie składniki zagnieść i wyłożyć na blaszce. Brzoskwinie odsączyć, pokroić w plasterki i położyć na ciasto.
Masa serowa: ser zmiksować z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i jajkami. Dodać budyń, stopniowo wlewać mleko i olej delikatnie razem wymieszać, ciasto będzie bardzo rzadkie. Powstałą masę wylewać na wcześniej przygotowane ciasto z brzoskwiniami. Masę serową należy wylewać ostrożnie. Piec 60 min. w 180 stopniach. Gdy ciasto już będzie upieczone to nie otwierać od razu piekarnika tylko wyłączyć go i zostawić na ok 15 minut.