Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na dużą blaszkę ;) fajny wilgotny :))
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16874
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 323
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 849
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24048
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16874
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 323
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 849
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24048
Składniki
ciasto I: wszystkie składniki zagnieść i wyłożyć na blaszce. Brzoskwinie odsączyć, pokroić w plasterki i położyć na ciasto.
Masa serowa: ser zmiksować z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i jajkami. Dodać budyń, stopniowo wlewać mleko i olej delikatnie razem wymieszać, ciasto będzie bardzo rzadkie. Powstałą masę wylewać na wcześniej przygotowane ciasto z brzoskwiniami. Masę serową należy wylewać ostrożnie. Piec 60 min. w 180 stopniach. Gdy ciasto już będzie upieczone to nie otwierać od razu piekarnika tylko wyłączyć go i zostawić na ok 15 minut.