Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam w necie i podeszłam do niego z lekkim wahaniem , ponieważ wydał mi się ubogi w składniki. Wyrósł jednak pięknie i smakował znakomicie. Polecam.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Składniki
Żółtka ubić na puszystą masę. Stopniowo, cały czas miksując dodawać po łyżce sera, proszek budyniowy i mleko z puszki. Osobno ubić białka z odrobiną soli . Delikatnie połączyć z masą serową. Przelać do tortownicy o średnicy 26 cm, wyłożonej papierem do pieczenia. Piec godzinę w 180 stopniach (góra/dół). Zimny sernik oprószyć cukrem pudrem.