Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam w necie i podeszłam do niego z lekkim wahaniem , ponieważ wydał mi się ubogi w składniki. Wyrósł jednak pięknie i smakował znakomicie. Polecam.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14093
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1626
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16058
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6454
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14093
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1626
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16058
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6454
Składniki
Żółtka ubić na puszystą masę. Stopniowo, cały czas miksując dodawać po łyżce sera, proszek budyniowy i mleko z puszki. Osobno ubić białka z odrobiną soli . Delikatnie połączyć z masą serową. Przelać do tortownicy o średnicy 26 cm, wyłożonej papierem do pieczenia. Piec godzinę w 180 stopniach (góra/dół). Zimny sernik oprószyć cukrem pudrem.