Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na kruchym spodzie z morelami.Sernik bardzo pyszny.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
ciasto-Zmiksować masło z cukrem potem z jajkami, dodawanymi po jednym.Przesiać mąkę z proszkiem i zmiksować. Połowę rozsmarować do blaszki 30x40 wyłożonej papierem do pieczenia.Resztę odłożyć na kruszonkę.
masa-Zmiksować jajka z cukrem.Ser zmielić w maszynce do mięsa i dodać do masy, jak i śmietanę. Zmiksować a na koniec przesiać, tam budynie i też zmiksować.Przelać na ciasto.
Morele przekroić, wypestkować i ułożyć na serze.
Resztę ciasta, poukładać na owocach.
Piec ok.1 godz. w 175 *C. Po przestygnięciu oprószyć cukrem pudrem. Kroić jak stężeje.