Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i puszysty. Naprawdę polecam :-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7911
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3178
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7911
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3178
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
CIASTO: Wszystkie składniki zagnieść szybko.
MASA SEROWA: Cukier, cukier waniliowy żółtka i margarynę - utrzeć. Dodać zmiksowany ser, następnie dodać budynie i mleko - wymieszać i wylać na ciasto. Piec ok godziny w temp 160°. W międzyczasie zrobić piankę kokosową, wyłożyć na ciasto i piec jeszcze ok 30 minut aż pianka się zarumieni.
PIANKA KOKOSOWA: Białka ubić, dodać cukier i nadal ubijać, następnie dodać kokos i mąki - wymieszać i wyłożyć na ciasto.
SMACZNEGO!