Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 434
Dodano: 25.05.2014
Odsłon: 6446
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Zmargaryny jajka maki zoltka i proszku zagniesc ciasto wylozyc na blaszke i piec 15 min w 180 stopniach bialko zostawic do piany
2 cale jajka i 4 zoltka utrzec na puszysta mase ze szklanka cukru dodac ser olej mleko oraz budyn z maka i dokladnie zmiksowac wylac na podpieczone ciasto i piec 45 minut w 180 stopniach po tym czasie ubic 6 bialek z cukrem na sztywna piane na koncu dodac ocet i wylorzyc na sernik piec jeszcze 20 minut w 170 stopniach
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 25 maja 2014Zgłoś do usunięcia
Ja też go lubię.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 25 maja 2014Zgłoś do usunięcia
pyszny sernik, delikatny, polecam ! :)2 Kto głosował? | Odpowiedz