Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny puszysty kremowy sernik z delikatna pianka doskonaly na imprezy.Niestety nie pokarze zdjecia jaki jest w srodu bo pieczony byl dla synka do przedszkola :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Zmargaryny jajka maki zoltka i proszku zagniesc ciasto wylozyc na blaszke i piec 15 min w 180 stopniach bialko zostawic do piany
2 cale jajka i 4 zoltka utrzec na puszysta mase ze szklanka cukru dodac ser olej mleko oraz budyn z maka i dokladnie zmiksowac wylac na podpieczone ciasto i piec 45 minut w 180 stopniach po tym czasie ubic 6 bialek z cukrem na sztywna piane na koncu dodac ocet i wylorzyc na sernik piec jeszcze 20 minut w 170 stopniach