Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,aromatyczne i kruchutkie.Serdecznie polecam:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Masło,mąkę i twaróg posiekać nożem ,potem zagnieść i wyrobić na stolnicy. Ciasto sobie podzielić na 3 części, rozwałkować. Foremkami wycinać ciastka i kłaść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Na wierzch kłaść łyżeczką po odrobinie róży. Dawać do nagrzanego piekarnika do 180st,i piec do złotego koloru. Tak samo zrobić pozostałe części ciasta. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego życzę!