Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne na śniadanie jak i na podwieczorek
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30960
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4858
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30960
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4858
Składniki
wszystkie składniki mieszamy ze sobą w misce; ciasto ma mieć konsystencję gęstej śmietany więc w razie potrzeby dodajemy więcej mleka, bądź więcej śmietany.
Na koniec dodajemy starte na tarce jabłka, można tez pokroić w plasterki jak kto woli.
Smażymy z obu stron na rumiano. Posypujemy cukrem pudrem