Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy w przygotowaniu SKYRnik, super alternatywa dla klasycznego sernika, świetnie sprawdzi się dla osób na diecie dzięki małej ilości kalorii i dużej ilości białka.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8389
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253719
Polecam.
Odsłon: 1482
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8389
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253719
Polecam.
Odsłon: 1482
Składniki
Herbatniki pokrusz, dodaj roztopione masło, wyłóż na dno tortownicy o średnicy 26 cm. Wstaw do lodówki na 20 minut.
Jabłka obierz, pokrój w kostkę, dodaj miód i cynamon, upraż około 10 minut następnie ostudź.
Jajka ubij z cukrem, dodaj budynie, proszek oraz SKYR, wymieszaj wylej na ciasteczkowy spód.
Następnie wyłóż uprażone jabłka. Z podanych składników zagnieść kruszonkę posyp ciasto.
Ciasto piecz około 1 godziny w temperaturze 170 st.
Zamiast jabłek możesz użyć innych owoców sezonowych.