Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy w przygotowaniu SKYRnik, super alternatywa dla klasycznego sernika, świetnie sprawdzi się dla osób na diecie dzięki małej ilości kalorii i dużej ilości białka.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5224
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 801
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11616
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5025
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1273
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5224
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 801
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11616
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5025
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1273
Składniki
Herbatniki pokrusz, dodaj roztopione masło, wyłóż na dno tortownicy o średnicy 26 cm. Wstaw do lodówki na 20 minut.
Jabłka obierz, pokrój w kostkę, dodaj miód i cynamon, upraż około 10 minut następnie ostudź.
Jajka ubij z cukrem, dodaj budynie, proszek oraz SKYR, wymieszaj wylej na ciasteczkowy spód.
Następnie wyłóż uprażone jabłka. Z podanych składników zagnieść kruszonkę posyp ciasto.
Ciasto piecz około 1 godziny w temperaturze 170 st.
Zamiast jabłek możesz użyć innych owoców sezonowych.