Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy w przygotowaniu SKYRnik, super alternatywa dla klasycznego sernika, świetnie sprawdzi się dla osób na diecie dzięki małej ilości kalorii i dużej ilości białka.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113141
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 547
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 897
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 647
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113141
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 547
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 897
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 647
Składniki
Herbatniki pokrusz, dodaj roztopione masło, wyłóż na dno tortownicy o średnicy 26 cm. Wstaw do lodówki na 20 minut.
Jabłka obierz, pokrój w kostkę, dodaj miód i cynamon, upraż około 10 minut następnie ostudź.
Jajka ubij z cukrem, dodaj budynie, proszek oraz SKYR, wymieszaj wylej na ciasteczkowy spód.
Następnie wyłóż uprażone jabłka. Z podanych składników zagnieść kruszonkę posyp ciasto.
Ciasto piecz około 1 godziny w temperaturze 170 st.
Zamiast jabłek możesz użyć innych owoców sezonowych.