Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SPOSÓB NA DOMOWE SLIWKI W CZEKOLADZIE. CZEKOLADA PO ZASTYGNIĘCIU JEST SUCHA I KRUCHA.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 251
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1044
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 57
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 251
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1044
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 57
Składniki
Czekoladę należy rozpuścić w kapieli wodnej z cukrem, gdy się już rozpuści dodajemy resztę składników , podgrzewamy jeszcze ok 2 minuty. Śliwki maczamy w czekoladzie , pomagając sobie długimi wykałaczkami. Po około pół godziny można jeść ;). Czekolada jest gotowa i chrupiąca.