Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli robicie nalewki (np. ze śliwek, z wiśni, winogron) i zostaną Wam owoce to proponuję zrobić z nich pyszne i bardzo alkoholowe czekoladki. Roboty 5 minut a efekt naprawdę fajny. I nic się nie zmarnuje ;)
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75252
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1575
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 489
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1234
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 737
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75252
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1575
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 489
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1234
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 737
Składniki
Czekoladę połamać, włożyć do miseczki, rozpuścić w mikrofalówce. Śliwki z nalewki (u mnie na spirytusie) maczać za pomocą widelca w płynnej czekoladzie i odkładać na papier. Wstawić do lodówki na kilka minut.
Czekoladki są pyszne i mają moc. Polecam!