Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli robicie nalewki (np. ze śliwek, z wiśni, winogron) i zostaną Wam owoce to proponuję zrobić z nich pyszne i bardzo alkoholowe czekoladki. Roboty 5 minut a efekt naprawdę fajny. I nic się nie zmarnuje ;)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 367
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1350
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25325
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 367
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1350
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25325
Składniki
Czekoladę połamać, włożyć do miseczki, rozpuścić w mikrofalówce. Śliwki z nalewki (u mnie na spirytusie) maczać za pomocą widelca w płynnej czekoladzie i odkładać na papier. Wstawić do lodówki na kilka minut.
Czekoladki są pyszne i mają moc. Polecam!