Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli robicie nalewki (np. ze śliwek, z wiśni, winogron) i zostaną Wam owoce to proponuję zrobić z nich pyszne i bardzo alkoholowe czekoladki. Roboty 5 minut a efekt naprawdę fajny. I nic się nie zmarnuje ;)
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 326
Składniki
Czekoladę połamać, włożyć do miseczki, rozpuścić w mikrofalówce. Śliwki z nalewki (u mnie na spirytusie) maczać za pomocą widelca w płynnej czekoladzie i odkładać na papier. Wstawić do lodówki na kilka minut.
Czekoladki są pyszne i mają moc. Polecam!